Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Через погіршення погоди аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі переведені у посилений режим

За інформацією Українського Гідрометцентру, упродовж 18 травня у Київській області протримаються небезпечні погодні умови. Протягом доби спостерігаються грози, місцями град та пориви вітру до 20 метрів на секунду. Негода вже завдала шкоди енергообладнанню компанії. Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі відновили роботу понад 300 трансформаторних підстанцій та 12 знеструмлених ліній 6-10 кВ.

Наразі залишається знеструмлено 15 населених пунктів повністю та 9 частково. Найбільше відключень у Макарівському, Яготинському та Обухівському енерговузлі. Фахівці компанії у посиленому режимі працюють над відновленням електропостачання, щоб якнайшвидше повернути світло в домівки клієнтів.

«ДТЕК надійна та відповідальна компанія, яка працює 24/7, аби забезпечити всіх клієнтів світлом. Спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі перейшли на посилене чергування та готові оперативно ліквідовувати аварії у разі потреби. Наразі 73 бригад із 235 спеціалістів з залученням 84 одиниць спецтехніки ліквідовують відключення у знеструмлених населених пунктах. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб в найкоротші терміни повернути світло в оселі клієнтів», — зазначив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

ДТЕК Київські регіональні електромережі рекомендує жителям області за можливості залишатися вдома та бути обережними, не наближатися до оголених проводів, обірваних ліній та повалених дерев.

Поради під час можливих масових відключень через негоду: інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі «Немає електроенергії?».

Якщо ваша адреса там є, — енергетики вже знають про відключення і відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу — повідомте про відключення у зручний спосіб: через мобільний додаток «Мережі онлайн» (додаток доступний в AppStore та Google Play Market), чат-бот в Viber і Telegram або приватні повідомлення на сторінці ДТЕК Київські регіональні електромережі у Facebook.

Коментарі