Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта: проєкту рішення Обухівської міської ради «Про орендну плату за землю на території Обухівської міської територіальної громади»

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою спрощення процедури оформлення договорів оренди землі на території Обухівської міської територіальної громади, досягнення прозорості цього процесу, а також для приведення у відповідність до вимог чинного законодавства механізму оформлення договорів оренди землі, з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проєкту рішення Обухівської міської ради «Про орендну плату за землю на території Обухівської міської територіальної громади».

Розробник проєкту регуляторного акта – земельний відділ виконавчого комітету Обухівської міської ради.

Метою розробки та впровадження зазначеного регуляторного акта є врегулювання правовідносин між Обухівською міською радою, як суб’єктом права на землю, та особами, які виявили бажання отримати в користування земельну ділянку комунальної власності Обухівської міської територіальної громади, визначити чітку процедуру погодження підготовлених документів, єдиний порядок передачі земельної ділянки в оренду, зміни, припинення і поновлення договору оренди землі, справляння орендної плати за земельні ділянки комунальної власності територіальної громади.

Пропозиції та зауваження до проєку регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу будуть прийматись у письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання та їх об’єднань, інформаційно-дорадчих органів протягом місяця з дня опублікування проєкту рішення на поштову адресу розробника: земельний відділ виконавчого комітету Обухівської міської ради (08700, м. Обухів, вул. Київська, 10, тел. 5-02-46) або за електронною адресою: obuhivzem@ukr.net.

Проєкт рішення та відповідний аналіз впливу регуляторного акта розміщені на сайті Обухівської міської ради https://obcity.gov.ua/ekonomika-mista/regulyatorna-politika/.

Коментарі