Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Оголошення про проведення конкурсного відбору на вакантні посади директорів закладів загальної середньої освіти Обухівської міської територіальної громади

Управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти Обухівської міської територіальної громади:

1. Академічний ліцей №3 Обухівської міської ради Київської області
(м. Обухів, вул. Миру, 12);
2. Академічний ліцей №5 Обухівської міської ради Київської області
(м. Обухів, вул. Лермонтова, 24);
3. Григорівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Обухівської міської
ради Київської області
(Обухівський район, с. Григорівка, вул. Героїв Майдану, 31);
4. Дерев’янська гімназія Обухівської міської ради Київської області
(Обухівський район, с. Дерев’яна, вул. Шкільна, 17).

Найменування посади:
– Директор закладу загальної середньої освіти

Умови оплати праці:

Посадовий оклад, доплати, надбавки встановлюються відповідно до постанови КМУ від 30.08.2002 №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»; наказу МОН від 26.09.2005 №557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», інших нормативних документів.

Директор закладу загальної середньої освіти призначається за конкурсом на заміщення вакантної посади. Права, обов’язки і відповідальність директора закладу загальної середньої освіти, умови його матеріального забезпечення, інші умови найму визначаються контрактом.

Вимоги до посади:

Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Перелік документів:

Особа, яка претендує на зайняття вакантної посади керівника закладу загальної середньої освіти, особисто подає такі документи:
– заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
– автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
– копія паспорта громадянина України;
– копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
– документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
– копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;
– довідка про відсутність судимості;
– довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
-мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Документи приймаються протягом 20 днів з дати опублікування оголошення в управлінні освіти Обухівської міської ради за адресою: вул. Каштанова, 13, конт. т. 6-40-71.

Контактна особа:

Андрійчук Світлана Андріївна
т. 068 33 44 817

Наказ №123 Про проведення конкурсу

Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти

Коментарі