Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

«Застосування РРО та ПРРО у 2021 році» – тема вебінару, який відбувся у Миронівській ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Головне управління ДПС у Київській області продовжує проводити вебінари для платників податків та інформувати їх про новації та зміни в податковому законодавстві.
Сьогодні, 06 квітня 2021 року в Миронівькій ДПІ ГУ ДПС у Київській області відбувся вебінар на тему: «Застосування РРО та ПРРО у 2021 році».

Під час роботи начальник Миронівської ДПІ Олег СКОЛОТА докладно інформував учасників вебінару про вимоги щодо застосування РРО у 2021 році та про розширення сфери їх застосування з 01 січня 2022 року.

Також у ході засідання обговорили зміни, запроваджені Законом України від 01.12.2020 №1017-ІХ «Про внесення змін до ПКУ та інших законів відносно лібералізації РРО платниками єдиного податку і відміни механізму компенсації частини ш/с покупцю (КЕШБЕК)» та проблемні питання, що виникли у суб’єктів господарювання стосовно застосування РРО/ПРРО.

Начальник Миронівської ДПІ наголосив, що для того, щоб використовувати програмний РРО вже сьогодні, необхідно отримати електронний підпис та встановити програмне забезпечення на будь-який зручний пристрій, що є в наявності, це може бути комп’ютер, смартфон чи планшет. Наступний крок – реєстрація каси та касирів, введення товарів у ПРРО. Після цього вже можна реєструвати розрахункові операції та відправляти електронні чеки.

Наприкінці лектори відповіли на запитання учасників вебінару.

Коментарі