Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Надання адміністративних послуг Обухівською ДПІ

За чотири місяці 2021 року до Обухівської ДПІ ГУ ДПС у Київській області звернулось 1950 суб’єктів господарювання з питань отримання адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг, приймання звітності, тощо.

Так, за цей період платникам видано 639 карток платників податків та внесено до паспорта громадянина України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників, за відповідними запитами 248 громадян видані відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Також за січень – квітень 2021 року проведено реєстрацію платниками єдиного податку 403 суб’єкти господарювання, надано 173 витяги з реєстру платників єдиного податку та 577 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету.

Крім вищезазначеного, фахівці ДПІ зареєстрували 33 реєстратори розрахункових операцій, 145 книг обліку розрахункових операцій, 119 розрахункових книжок.

Обухівська ДПІ нагадує, що перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.

Коментарі