Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Становлення партнерських відносин держави та бізнесу – справа, що на часі, – Олена Виноградова

«Становлення партнерських відносин держави та бізнесу – справа, що на часі: докладаючи зусилля, підтримуючи конструктивний діалог, домовляючись про партнерство та ділячись власними можливостями можливо досягти взаємодії для посилення кожного» – зазначила Олена Виноградова, начальник ГУ ДПС у Київській області, відкриваючи 29.04.2021 онлайн конференцію, організовану за сприяння Європейської Бізнес Асоціації.

Незважаючи на непрості реалії сьогодення, зумовлені зокрема карантинними обмеженнями, робота у напрямку співпраці, взаємодії між державними органами, підприємництвом та суспільством триває.

ГУ ДПС у Київській області як завжди налаштоване на діалог, надання відповідей на насущні, непрості питання, що сьогодні постають перед бізнесом у тому числі і у процесі адаптації до новацій податкового законодавства.

Крім фахівців ГУ ДПС у Київській області та представників Європейської Бізнес Асоціації до зустрічі, долучились і податківці ГУ ДПС у м. Києві на чолі із керівником Златою Лагутіною.

Лейтмотивом конференції цього разу стало вирішення актуальних для бізнес-спільноти питань, пов’язаних із особливостями застосуванням реєстраторів розрахункових операцій, перспективами використання програмних реєстраторів розрахункових операцій, підтвердження дійсності фінансових операцій електронними розрахунковими документами тощо.

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі