Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Нові набори даних від ДПС у формі відкритих даних

Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 03 березня 2021 року № 407 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 р. № 835 і від 30 листопада 2016 р. № 867» внесено відповідні зміни згідно до яких ДПС розпочинає оприлюднення таких наборів даних у формі відкритих даних:

– Фінансова звітність (звіт про фінансовий стан (баланс) та звіт про прибутки та збитки та інший сукупний дохід (звіт про фінансові результати), подані як додаток до звітної (звітної нової) податкової звітності за річний податковий (звітний) період;

– Реєстр отримувачів бюджетної дотації;

– Реєстр заяв про розстрочення, відстрочення грошового зобов’язання чи податкового боргу;

– Перелік транспортних засобів, що переміщують пальне або спирт етиловий.
Варто нагадати, що з лютого поточного року податкова служба вже почала оприлюднювати інформацію про платників, які мають борг (недоїмку) із сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Вся відкрита інформація доступна на офіційному вебпорталі ДПС та порталі відкритих даних Єдиного державного вебпорталу відкритих даних.

Сфера відкритих даних – це важливий компонент цифрової трансформації держави та крок до подолання корупції, підвищення прозорості та підзвітності органів влади.

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі