Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Вебінар щодо переваг подання звітності в електронному вигляді відбувся у Кагарлицькій ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Сьогодні, 28 квітня 2021 року в Кагарлицькій ДПІ ГУ ДПС у Київській області відбувся вебінар на тему: «Переваги подання звітності в електронному вигляді».

У заході взяли участь заступник начальника Кагарлицької ДПІ ГУ ДПС у Київській області Світлана ШЕПЕТА та головний державний інспектор Кагарлицької ДПІ Олександр СТЕЦЕНКО.

Під час роботи Світлана ШЕПЕТА докладно інформувала учасників вебінару про використання електронних сервісів ДПС. Наголосила, що впровадження нових механізмів звітування платників податків шляхом подання податкової звітності засобами електронного зв’язку залишається для органів державної податкової служби одним із важливих напрямів поліпшення процесу обслуговування платників податків.

Головний державний інспектор Кагарлицької ДПІ Олександр СТЕЦЕНКО наголосив, що такий формат подання звітності економить час та гроші, які витрачаються на доставляння звітності до податкових органів. До того ж, програмне забезпечення звітності автоматично виконує чимало спеціальних розрахунків та самостійно знаходить помилки, чим значно полегшує роботу бухгалтерів. Система електронних ключів робить електронну звітність захищеною від стороннього втручання.

Відповідаючи на питання платників податків, заступник начальника ДПІ надала практичні рекомендації щодо використання програмного забезпечення, звернула увагу присутніх на переваги електронної звітності та закликала платників податків використовувати безконтактний метод звітування.

Коментарі