Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Результати роботи управлінням з питань запобігання та виявлення корупції у першому кварталі 2020 року

Упродовж І кварталу 2021 року управлінням з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Київській області для працівників податкової служби Київщини проведено 275 профілактичних та роз’яснювальних заходів, метою яких є недопущення порушень корупційного законодавства.

Проведено 689 заходів з надання методичної та консультаційної допомоги окремим працівникам і структурним підрозділам ГУ ДПС у Київській області, у тому числі в заповненні електронних декларації.

Також працівниками управління з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Київській області, при здійсненні контролю за дотриманням вимог законодавства щодо врегулювання конфлікту інтересів, опрацьовано 247 повідомлень (заяв) працівників податкової служби області. За кожним повідомленням застосовано заходи зовнішнього врегулювання конфлікту інтересів.

З початку року стосовно службових осіб ГУ ДПС у Київській області проведено (взято участь у проведенні) 9 перевірок із виявленням фактів, що можуть свідчити про вчинення порушень вимог антикорупційного законодавства. За встановленими фактами порушення законодавства 8 матеріалів направлено до правоохоронних органів для розгляду та прийняття рішення у межах компетенції.

З метою забезпечення належної організації роботи, спрямованої на запобігання та виявлення корупції в органах ДПС, наказом ДПС України від 08.10.2020 № 555 (зі змінами) запроваджено профілактичні заходи з індивідуальної (загальної) профілактики правопорушень у формі Офіційного попередження про недопущення протиправної поведінки (з початку року винесено 3 таких попередження), спрямованих на усунення причин і умов, що сприяють вчиненню правопорушень, пов’язаних зі здійсненням службової діяльності працівниками органів ДПС.

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі