Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Використання програмних РРО

Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що з 01 серпня 2020 року підприємці отримали альтернативу класичним касовим апаратам – програмні РРО, в яких реалізовано весь необхідний функціонал задля реєстрації електронних чеків у ДПС, та які коштують дешевше і є простішими та економнішими у використанні, порівняно з традиційними РРО.

Програмні РРО представляють собою сучасні касові апарати, в яких функціонал втілений у форматі зручних комп’ютерних програм.

Програмні рішення для ПРРО мають необхідний функціонал для генерації (створення) та реєстрації електронних чеків у ДПС. У них реалізована можливість передавати чек покупцеві у смс-повідомленні, у месенджер, або на e-mail – за вибором покупця, для його зручності.

Головною перевагою програмних касових апаратів є простота у реєстрації кас, можливість швидкого масштабування продажу, автоматизоване формування звітів натиском однієї кнопки. Результатом використання ПРРО є заощадження часу на реєстрацію РРО та економія коштів, прискорення розрахунків, спрощення роботи касирів, а це забезпечує підвищення якості сервісного обслуговування покупців та розширення їх кола.

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі