Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Податківці Київщини припинили незаконну діяльність пункту продажу дизельного палива

Працівники відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту спільно зі співробітниками управління протидії економічним правопорушенням ГУ ДФС у Київській області припинили незаконний продаж дизельного палива на території Миронівського району. У пункті заправки ДП здійснювалась реалізація дизельного палива без застосування реєстраторів розрахункових операцій та відповідної ліцензії на роздрібний продаж пального.

Податківці провели фактичну перевірку щодо дотримання норм законодавства з питань регулювання обігу готівки, порядку здійснення платниками податків розрахункових операцій, у тому числі порядку ведення обліку товарних запасів на складах та/або за місцем їх реалізації, ведення касових операцій, наявності свідоцтв, ліцензій, у тому числі про виробництво, обіг та зберігання підакцизних товарів, дотримання роботодавцем законодавства щодо укладення трудового договору, оформлення трудових відносин з працівниками (найманими особами).

У результаті перевірки встановлено, що реалізацію пального без застосування РРО та одержання відповідної ліцензії проводить громадянин, не зареєстрований в органах державної влади як суб’єкт господарювання, про що складено акт від 20.04.2021 та протокол про адміністративне правопорушення за ст. 164 КУпАП.

Співробітники управління протидії економічним правопорушенням ГУ ДФС у Київській області, згідно зі складеним описом, вилучили з незаконного обігу дизельне пальне у кількості 400 літри на загальну суму близько 10 тис. грн. та обладнання для розливу ДП орієнтовною вартістю 100 тис. гривень.

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі