Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Запрошуємо на он-лайн марафон «Профлайфхак або як обрати професію майбутнього»

В Київській області нещодавно завершився профорієнтаційний он-лайн марафон «Профлайфхак або як обрати професію майбутнього». Його організатори: Київський обласний центр зайнятості та Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди, зуміли в інтересах осіб, яким не байдужі питання професійного самовизначення, об’єднати на одному майданчику 22 спікерів. Марафон тривав з 10 березня по 01 квітня 2021 року.

Якщо Ви, з різних причин, не змогли взяти участь у прямих ефірах Марафону, не засмучуйтеся. Весь корисний профорієнтаційний контент Марафону, а це – 23 виступи на профорієнтаційну тематику, доступні для перегляду у записі.

Для того, щоб мати можливість переглянути відеозапис у будь-який зручний для Вас час, потрібно заповнити реєстраційну анкету за цим посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYiCp_m6DN_QE1gmu2F0hu51sFECdc… .

Також необхідно бути зареєстрованим користувачем соціальної мережі Facebook. Саме так Ви можете приєднатися до закритої Facebook-групи Марафону.

За більш детальною інформацією Ви можете звернутися до фахівців Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості за тел.: 04572-5-36-79 або 04572-5-66-43.

Тож ласкаво просимо, приєднуйтеся!

Коментарі