Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Фахівці ГУ ДПС у Київській області взяли участь у міжрегіональній онлайн конференції з питань реєстрації ПН/РК в ЄРПН, організованій Європейською Бізнес Асоціацією

За підтримки та сприяння Європейської Бізнес Асоціації відбулась міжрегіональна онлайн конференція з питань реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в ЄРПН.

У заході взяли участь менеджер податкового та митного комітету Європейської Бізнес Асоціації Наталія Артемчук, а від податкової служби Київщини участь у заході взяли начальник ГУ ДПС Олена Виноградова, начальник відділу по роботі з ризиками Роман Харченко, завідувач сектору прогнозу, аналізу та звітності Тетяна Бровко.

Крім ГУ ДПС у Київській області Державну податкову службу у заході представляли фахівці ГУ ДПС у м. Києві, Північного та Південного міжрегіональних управлінь ДПС по роботі з великими платниками податків.

Основне питання – з’ясування причин та механізму зупинення реєстрації Податкових накладних/розрахунків коригування в ЄРПН, та дії платників податків у разі зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН.

Учасники обговорювали нюанси подання Таблиці даних платника та особливості заповнення Повідомлення про подання пояснень та копій документів щодо Податкових накладних/розрахунків коригування. Говорили також про організаційні та процедурні засади діяльності комісій з питань зупинення реєстрації Податкових накладних/розрахунків коригування в Реєстрі. Представники бізнесових кіл розповіли про конкретні ситуації з власної практики та отримали на них фахові відповіді спеціалістів податкової служби.

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі