Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ОБУХІВСЬКА МІСЬКА ТГ ДОЛУЧИЛАСЯ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТУ «ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ»

12 квітня 2021 року між Головним управлінням Національної поліції в Київській області та 7-ма територіальними громадами, в тому числі, Обухівською міською територіальною громадою було підписано Меморандум про співпрацю та партнерство.

Дана ініціатива стала свідченням того, що на Київщині продовжується втілюватися всеукраїнський проєкт «Поліцейський офіцер громади», який стартував ще в 2019 році. Тепер до нього долучилася й наша громада.

Метою даного Меморандуму є співпраця на засадах партнерства, спрямована на підвищення рівня публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод громадян, протидії злочинності на території громад. Також даний документ має на меті забезпечити ефективність надання поліцейських послуг, впровадження дієвого та сталого комплексу превентивних заходів для попередження правопорушень в громаді.

Ми, в свою чергу, зобов’язуємося організовувати та проводити інформаційні заходи, які допоможуть створити безпечний простір на території Обухівської громади, а також будемо надавати фінансову підтримку за рахунок коштів місцевого бюджету для ефективного функціонування даного проєкту в межах нашої громади.
Зробимо Обухівську громаду безпечнішою разом!

Коментарі