Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

«Задекларуй доходи вчасно! Легалізація трудових відносин» – тема вебінару, що відбувся 08 квітня 2021 р. у ГУ ДПС у Київській області

Декларування доходів громадян та легалізація трудових відносин – такими були теми вебінару, що відбувся у ГУ ДПС у Київській області 08 квітня 2021 року у режимі онлайн зв’язку.

У заході взяли участь заступник начальника ГУ ДПС у Київській області Валерія Буділовська та начальник Обухівського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Олена Швець.

Учасників вебінару інформували про основні аспекти цьогорічної кампанії декларування доходів громадян, способи та терміни подання декларації, основні види доходів, які підлягають обов’язковому декларуванню та ознайомили з порядком використання електронних сервісів ДПС для подання податкової декларації про майновий стан і доходи.

Також на заході приділено увагу питанню застосування громадянами права на податкову знижку та переліку витрат, які можна включити до податкової знижки.

Окремим питанням вебінару було використання офіційних трудових відносин та легалізації заробітної плати. Слухачам розповіли про переваги застосування офіційних трудових відносин із виплатою легальної заробітної плати, з якої сплачено податки та збори, а також єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, та про втрату права на отримання виплат із державних страхових фондів громадянами, які працювали без офіційного оформлення своєї праці.

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі