Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Декларування – 2021

Обухівський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що на сьогодні громадянами подано 169 податкових декларацій про майновий стан і доходи, в яких задекларовано загальний дохід у сумі 42,2 млн гривень.

Найбільшу суму задекларовано мешканцем Обухівського району – 12 млн гривень.

Звертаємо увагу, що останній день подання декларації про майновий стан і доходи – 30 квітня 2021 року.

За поданими деклараціями визначено податкові зобов’язання до сплати в бюджет у розмірі понад 1,2 млн гривень. Із зазначеної суми 0,9 млн гривень – це податку на доходи фізичних осіб та 0,3 млн гривень – військовий збір.

Доходи у понад 1 млн гривень задекларували 5 жителів території обслуговування (Обухівський район), загальна сума отриманих ними статків склала майже 23,2 млн гривень.

Головними джерелами отриманих доходів стала спадщина та дарування майна, здача в оренду нерухомості та інвестиційний прибуток.

Також, понад 148 громадян подали декларації з метою реалізації права на податкову знижку, яка у сукупності становить 0,4 млн гривень.

Нагадуємо, що операцію з поверненням коштів, як компенсацію витрати, які підлягають відшкодуванню, можна зробити до кінця поточного року. Повернення частини сплаченого податку на доходи фізичних осіб у разі використання права на податкову знижку здійснюється протягом 60 календарних днів після подання декларації громадянином.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Обухівський відділ податків і зборів з фізичних
осіб та проведення камеральних перевірок

Коментарі