Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

На Київщині добудовують п’ять приймальних відділень, три з них – на фініші

В опорних медзакладах Київщини триває модернізація п’яти приймальних відділень. У трьох з них роботи знаходяться вже на фінальній стадії.

Про це сьогодні, 31 березня, під час онлайн-брифінгу зазначив заступник очільника Київської облдержадміністрації Андрій Лісовик.

Відтак будівельники завершують оновлення приймальних відділень в Ірпінській центральній міській лікарні, а також Обухівській та Тетіївській центральних районних лікарнях. На цих об’єктах ступінь будівельної готовності варіюється від 94% до 99%.

«Питанню розвитку медичної інфраструктури тривалий час не приділяли належної уваги. Проте завдяки ініціативі Президента минулого року в усій Україні розпочались активні роботи в напрямі розбудови цієї сфери. І наша область не стала виключенням. Цього року продовжуємо вдосконалювати медичні заклади нашої області, адже від цього залежить здоров’я і життя мешканців Київщини», – наголосив Андрій Лісовик.

Також він нагадав, що процес модернізації приймальних відділень розпочали на Київщині минулого року. Тоді роботи паралельно стартували в 12 медзакладах.

«Сім об’єктів ми вже завершили. Тож тепер модернізовані приймальні відділення мають Білоцерківська лікарня №2, Бориспільська багатопрофільна клінічна лікарня, а також Броварська, Вишгородська, Іванківська, Макарівська та Миронівська центральні районні лікарні», – уточнив Андрій Лісовик.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА

Коментарі