Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Через погіршення погоди аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі переведені у посилений режим

За інформацією Українського Гідрометцентру, упродовж 12 березня в регіоні очікується погіршення погодних умов — пориви вітру до 20 метрів на секунду, на дорогах ожеледиця. Рівень небезпечності — 1 (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до аварійних знеструмлень, порушення руху транспорту на дорогах. Аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі переведені у посилений режим.

«ДТЕК надійна та відповідальна компанія, яка працює 24/7, аби забезпечити всіх клієнтів світлом. Спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі перейшли на посилене чергування та готові оперативно ліквідовувати аварії у разі потреби. Наразі масових аварій не зафіксовано, фахівці ліквідовують поодинокі пошкодження. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб в найкоротші терміни повернути світло в оселі клієнтів», — зазначив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

ДТЕК Київські регіональні електромережі рекомендує жителям області за можливості залишатися вдома та бути обережними, не наближатися до оголених дротів, обірваних ліній та повалених дерев.

Поради під час можливих масових відключень через негоду: інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі «Немає електроенергії?».

Якщо ваша адреса там є, — енергетики вже знають про відключення і відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу — повідомте про відключення у зручний спосіб: через мобільний додаток «Мережі онлайн» (додаток доступний в AppStore та Google Play Market), чат-бот в Viber і Telegram або приватні повідомлення на сторінці ДТЕК Київські регіональні електромережі у Facebook.

Довідка
ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.
ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.
Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.
У 2019 році капітальні вкладення ДТЕК становили 23 млрд грн, податкові відрахування – 23,4 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.
100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Відділ комунікацій
ДТЕК Київські регіональні електромережі

Коментарі