Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ПОВЕРНУТИ ДО ТРУДОВОГО ЖИТТЯ

Сьогодні фахівці Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості долучилися до вирішення проблеми працевлаштування осіб, які перебувають на обліку в органах пробації. Для зазначеної категорії за сприяння представників Обухівського районного відділу філії Державної установи “Центр пробації” в місті Києві та Київській області було проведено інформаційний Skype-вебінар із загальних питань зайнятості.

Послуги служби зайнятості населенню, стан місцевого ринку праці, можливість працевлаштування на підприємства Обухівщини, в тому числі на роботи тимчасового характеру, надання профорієнтаційних послуг з метою допомоги у виборі або зміні професії, можливість безкоштовного навчання або підвищення кваліфікації за сприяння служби зайнятості, в тому числі в он-лайн форматі – усі ці запитання були розглянуті під час вебінару. Учасникам заходу також було презентовано електронні сервіси служби зайнятості та їхні можливості, а саме: офіційний сайт Державної служби зайнятості, Освітній портал та Платформу з профорієнтації та розвитку кар’єри.

Працевлаштування вищезазначеної категорії громадян є дуже актуальною проблемою соціальної реабілітації умовно засуджених осіб. Від ефективності її вирішення значною мірою залежить повернення людини до повноцінного життя, до гідної праці.

Коментарі