Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Кампанія декларування: за перший місяць задекларовано більше 217 млн грн доходу

За результатами першого місяця кампанії декларування доходів, отриманих у 2020 році, жителі пристоличного регіону подали 815 декларації, зазначивши дохід на загальну суму 217,1 млн грн. З цієї суми до бюджету надійде 3,8 млн грн ПДФО та 0,7 млн грн військового збору. «Цьогоріч мешканці області стали більш активно звітувати про свої доходи: минулого року станом на 15 лютого було подано 735 декларацій. При цьому задекларована сума становила 157 млн грн проти цьогорічних 217 млн грн», – коментує заступник начальника Валерія Буділовська.

Вона також повідомила, що мешканці Київщини з доходом більше мільйона гривень подали 39 декларацій, у яких вказали суму 97 млн грн. Прогнозовано до бюджету надійде 1,1 млн грн ПДФО та 0,2 млн грн військового збору. Минулого року у відповідному періоді було подано 27 декларацій із зазначеним доходом 54 млн грн.

Правом на отримання податкової знижки вже скористалося 326 громадян, які подали відповідні декларації на суму до повернення 1,8 млн грн. Традиційно найбільша кількість декларацій подана для отримання податкової знижки на навчання. Нагадуємо, що повернення грошей здійснюється протягом 60 календарних днів після подання декларації. Буділовська підкреслила, якщо платник виявив суми, які не були враховані у поданій декларації для отримання знижки, то він може подати нову декларацію з типом «Звітна нова» по 31 грудня включно.

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Київській області у мережі Facebook за посиланням www.facebook.com/tax.kyiv.oblast
Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» https://t.me/infoTAXbot
Підписатись на телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі