Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

УСПІШНИЙ ДІАЛОГ МІЖ МІСЦЕВОЮ ВЛАДОЮ ТА ПІДПРИЄМЦЯМИ

12 лютого 2021 року в сесійній залі відбулося спільне засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва та ради підприємців при виконавчому комітеті Обухівської міської ради.

Було затверджено план роботи Координаційної ради з питань підприємницької діяльності та розглянуто важливі питання, які стосувалися розробки Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва на території Обухівської міської територіальної громади до 2023 року. Виконавчий комітет вже розпочав роботу над Стратегічним планом.

Стратегія має на меті сформувати бачення бажаного майбутнього стану підприємництва в громаді, а також визначити основні напрями досягнення сприятливого бізнес – середовища.

На даний момент вже сформовано Комітет по розробці Стратегії, до якого увійшли представники виконавчого комітету та місцевого підприємництва. Визначено 4 основні стратегічні напрями: це створення сприятливого бізнес середовища, розбудова бізнес інфраструктури, залучення інвестицій та розвиток туризму.

На завершення засідання присутні представники місцевої влади та підприємці висловили свої думки з приводу перспективи розвитку малого та середнього бізнесу в громаді та окреслили проблеми, з якими стикаються в своїй діяльності. Особливу увагу звернули на можливість потужного розвитку туристичного бізнесу не лише в Обухові, а й в селах, що приєдналися до територіальної громади.

Коментарі