Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

СПІВПРАЦЯ З ЦЕНТРОМ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ

02.02.2021 року в Обухівському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області пройшов спільний захід з представником Обухівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Фахівцем із соціальної роботи Кириленко Я. О. Обухівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, було проведено інформаційну лекцію на тему : «Робота над помилками минулого». Клієнти пробації мали змогу проаналізувати своє життя, навчитися будувати позитивні плани на майбутнє, здобули навички контролю власних емоцій та стримання агресивної поведінки, будувати позитивні стратегії для вирішення власних проблем. Також, вони були активними слухачами та мали змогу ставити конкретизуючі запитання.

Клієнтам пробації було повідомлено, що за потреби вони можуть звертатися до Обухівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для отримання соціально-педагогічних, соціально-медичних, психологічних, юридичних, інформаційних послуг та надано контактні дані.

Коментарі