Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Новації податкового законодавства роз’яснили на семінарі в Борисполі

На семінарі, що відбувся в Бориспільській ДПІ для ФОП – платників податків, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, ознайомлювали з новаціями податкового законодавства з наступних питань: застосування РРО, зайнятості населення, декларування доходів, отриманих громадянами у 2020 році та сплати єдиного внеску. До участі у семінарі доєдналися також представники Головного управління пенсійного фонду України у Київській області: начальник відділу забезпечення наповнення бюджету № 2 фінансово-економічного управління Анатолій Ткаченко. Зокрема, він докладно розповів про сплату єдиного внеску у контексті пенсійного забезпечення.

Знайомили платників податків з важливими аспектами податкового законодавства Перший заступник начальника ГУ ДПС у Київській області Володимир Луговський, Інна Косяченко – начальник управління податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок, а також відповідні фахівці податкової служби регіону.

Говорили на семінарі про алгоритм встановлення, використання ПРРО та про ті види господарської діяльності, для яких застосування касових апаратів є обов’язковим. Крім цього, податківці розповіли про основні види доходів, які підлягають обов’язковому декларуванню та способи подання декларації про майновий стан і доходи, відповідальності роботодавців за порушення, пов’язані з використанням незадекларованої праці, тощо.

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі