Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

З метою зменшення кількості пожеж в житловому секторі та запобіганню загибелі і травмуванню населення, рятувальники Обухівського РС, разом з представниками місцевої влади провели відпрацювання населеного пункту, а саме села Красне

29 січня, з метою зменшення кількості пожеж в житловому секторі та запобіганню загибелі і травмуванню населення, рятувальники Обухівського РС, разом з представниками місцевої влади провели відпрацювання населеного пункту, а саме села Красне, що відноситься до Обухівської територіальної громади.

Причини, через які полум’я навідується в оселі громадян, залишаються незмінними: неправильне влаштування димаря опалювальної печі, порушення правил експлуатації пічного опалення, побутових електроприладів, і використання саморобних обігрівачів, а нерідко й банальна необачність самих власників.

Під час бесід громадянам розповіли про правила, яких слід дотримуватися в побуті, щоб не виникало пожеж та інших небезпечних ситуацій.

Спілкуючись з людьми рятувальники нагадали основні причини виникнення пожеж, розповіли як необхідно діяти у разі, якщо опинилися в осередку пожежі, пояснили щодо необхідності мати первинні засоби пожежогасіння, методи їх застосування та правила зберігання.

А щоб інформація з безпеки була завжди перед очима та краще засвоїлася, фахівці ДСНС вручили кожному співрозмовнику тематичні пам’ятки та листівки застережливого характеру.

Обухівський РС ГУ ДСНС

Коментарі