Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Семінар на Білоцерківщині

Для платників єдиного податку другої-четвертої груп фахівці податкової служби пристоличного регіону провели семінар щодо новацій у законодавстві. Зокрема, питання порядку денного стосувалися застосування РРО, зайнятості населення, а також декларування доходів, отриманих громадянами у 2020 році. У заході взяли участь представники органів місцевої влади, керівники торгівельно-розважальних закладів та ринків.

У вступному слові, заступник начальника Олександр Мазуренко наголосив на важливості сумлінного підходу бізнесу до процесу фіскалізації результатів підприємницької діяльності та використання програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Детально про впровадження РРО та програмних РРО з 01.01.2021 року розповів фахівець відділу фактичних перевірок ГУ ДПС у Київській області Віталій Власюк. Говорили про алгоритм встановлення та використання ПРРО, а також про ті види господарської діяльності, для яких застосування РРО є обов’язковим.

Начальниця Білоцерківського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок ГУ ДПС у Київській області Оксана Чустіль окреслила основні види доходів, які підлягають обов’язковому декларуванню та способи подання декларації про майновий стан і доходи. Не менш цікавою для учасників заходу стала інформація про порядок отримання податкової знижки та строки подання декларації.

Окремим питанням заходу стало обговорення відповідальності роботодавців за порушення, пов’язані з використанням не задекларованої праці. Фахівець відділу перевірок податкових агентів ГУ ДПС у Київській області Віталій Бортнік окремо зупинився на відповідальності працедавців, що передбачена чинним законодавством.

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Київській області у мережі Facebook за посиланням www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою Сервісу «InfoTAX» https://t.me/infoTAXbot

Підписатись на телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі