Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Рятувальники Обухівщини інформують

В Обухівському районі та місті Обухів за 2020 рік виникло 537 пожеж. За 2019 сталось 592 пожеж. Загинула 1 особа, в той час як за 2019 – 5 осіб. Постраждало восьмеро, як в 2019, так і в 2020 роках.

Рятувальники закликають дбати про пожежну безпеку своїх будівель, транспортних засобів та не провокувати пожежі на відкритих територіях (лісах, подвір’ях, сміттєзвалищах, сміттєвих баках і ін.).

Серед значних пожеж 2020 року, варто відзначити серйозні пожежі, які стались в магазині Шурупан, та на підприємстві Тарком Екосервіс, так, на щастя ніхто не загинув, але на Таркомі постраждали працівники.

Рятувальники часто залучались до ліквідації наслідків негоди та задіювались на значних ДТП, яких нажаль в цьому році було багато.

В черговий раз хочемо нагадати, що саме відповідальність рятує життя і залежно від ваших дій часто залежить не лише збереження майна, а найголовнішого – життя.

Рятувальники в свою чергу максимально намагаються інформувати і нагадувати населенню не лише щодо правил за допомогою яких можна уникнути біди у вигляді пожежі, а і акцентують увагу на НС, які трапляються, з метою запобігання їх виникнення в подальшому.

Обухівський РС ГУ ДСНС України у Київській області

Коментарі