Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Податківці Київщини провели зустріч з представниками експертної групи Ради бізнес-омбудсмена

У четвер 24 грудня в онлайн режимі відбулася чергова зустріч з представниками Ради бізнес-омбудсмена З боку податкової служби Київської області участь у заході взяли заступник начальника Олександр Загорський та начальник відділу аналітики податкових ризиків Роман Харченко.

Лейтмотивом зустрічі стало зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування у ЄРПН двох підприємств, які звернулися до Ради Омбудсмена. Сторони обговорили проблемні питання щодо здійснення операцій та їхнє відображення, а також випадки, коли суб’єкту господарювання необхідно подати таблицю даних.

Загорський, зокрема, підкреслив, що співпраця податкової служби Київщини з Радою Омбудсмена та підприємцями підвищує рівень довіри та партнерства, Крім цього, він підкреслив, що це у певній мірі сприяє уникненню помилок у поданні звітності та сплаті податків.

У свою чергу, інспектор Владислав Жабський зауважив, що Рада Омбудсмена зацікавлена у подальшій співпраці з податковою службою пристоличного регіону, будуючи відносини на принципах прозорості та підтримки.

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі