Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

У ГУ ДПС у Київській області відбулось засідання Громадської ради

У Головному управлінні ДПС у Київській області 22 грудня 2020 року у режимі відеоконференцзв’язку відбулось засідання Громадської ради. Участь у роботі Громадської ради взяли начальник ГУ ДПС у Київській області Олена Виноградова та провідні фахівці служби.

Говорили про підсумки роботи органів ГУ ДПС у Київській області за січень – листопад 2020 року, реорганізацію структури податкової служби та зміни у зв’язку з переходом до єдиної юридичної особи.

Крім цього, учасники засідання обговорили зміни, внесені до Податкового Кодексу та інших законів України, спрямовані на соціальну підтримку платників податків та застрахованих осіб на період карантину.

Під час роботи обговорили питання застосування РРО/ПРРО, зокрема, начальник відділу фактичних перевірок, контролю за готівковими операціями управління податкового аудиту Максим Кишеня ознайомив присутніх зі змінами, внесеними Законом України від 01.12.2020 №1017 щодо відтермінування застосування РРО/ПРРО платниками єдиного податку ІІ-ІУ та про зміни у застосуванні штрафних санкцій у сфері застосування РРО.

Щодо проблемних питань реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних учасників інформував начальник відділу аналітики податкових ризиків управління податкового адміністрування Роман Харченко.

У свою чергу, заступник начальника управління контролю за підакцизними товарами Аліна Приходько розповіла членам Громадської ради стосовно ліцензування збереження пального.

На засіданні також було розглянуто та одностайно схвалено питання пролонгації діяльності Громадської ради до закінчення її каденції.

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі