Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС та ваші родини!

Щороку 14 грудня ми вшановуємо ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції та вклоняємося перед їхньою мужністю, самовідданістю та високим професіоналізмом.

В житті українців Чорнобиль залишився раною болю і втрат, яка й досі не заживає. Для обухівчан – це важка сторінка життя, яку не вдається перегорнути ось вже четвертий десяток років.

Масштаби лиха та важкість наслідків стали найтяжчими в історії нашої планети. Героїзм ліквідаторів врятував мільйони життів, врятував світ. Ціною свого життя і здоров’я, під великими дозами опромінення вони зупинили невидимого і дуже підступного ворога.

Ми низько схиляємо голови перед тими, хто усвідомлено й жертовно віддав своє життя, виконавши найвищий обов’язок перед рідною землею і перед рідним народом – зупинив світову катастрофу, попередив її переростання у глобальний винищувальний смерч для всієї України, інших народів сусідніх і не сусідніх держав.

Низький уклін пам’яті тих, хто не дожив до цього дня. Обов’язок кожного з нас – пам’ятати про це й підтримувати тих, до кого у сім’ю прийшла чорнобильська біда.

Минає рік за роком після найстрашнішої в світовій історії техногенної катастрофи, а в серцях людей досі звучить відлуння тих трагічних подій. Ми не маємо права забувати про самопожертву героїв, які пройшли через усі кола ядерного пекла задля збереження життя і здоров’я прийдешніх поколінь.

Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, бажаю вам і вашим близьким міцного здоров’я, терпіння, щастя, сімейної злагоди та благополуччя! Нехай сонце зігріває вас своїм теплом ще багато-багато років!

Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир та спокій.

З повагою Обухівський міський голова Олександр Левченко

Коментарі