Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

“Інформація про участь у глобальній ініціативі – Угоді мерів щодо клімату та енергії”

Угода мерів – Схід (CoM East) – це проект, який фінансується Європейським Союзом, націлений на об’єднання місцевих, регіональних та національних органів влади країн Східного партнерства в їх прагненні розвивати регіональну політику на основі принципів сталої енергії, посилення енергетичної безпеки та підтримку глобального руху в боротьбі зі змінами клімату.
Підписанти Угоди мерів по клімату та енергії з країн Східного партнерства зобов’язуються:
• знизити кількість викидів CO2 (і, можливо, інших парникових газів) щонайменше на 30% до 2030 року за рахунок підвищення енергоефективності та ширшого використання відновлюваних джерел енергії;
• підвищити стійкість своїх територій шляхом адаптації до наслідків зміни клімату.
Наша Обухівська міська ОТГ є підписантом та активним учасником Угоди мерів.
Одним із завдань Проекту ЄС «Угода мерів Схід» є формування в громадах та серед населення нового способу мислення, націленого на збереження ресурсів, енергії, довкілля та захисту клімату. З цією метою на постійній основі здійснюється система інформаційно-просвітницьких заходів (із найбільш масштабних – щорічні Європейські Тижні Сталої Енергії у всіх містах та громадах-підписантах Угоди мерів), випускаються друковані та онлайн бюлетені, брошури, буклети, порадники тощо.
Просимо ознайомитися з інформаційно-агітаційним відеороликом про переваги участі у глобальній ініціативі – Угоді мерів щодо клімату та енергії.
Цей кліп озвучений англійською мовою, проте у ньому є титри українською.

Коментарі