Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Сервісні центри МВС об’єднали країну навколо добрих справ

Працівники сервісних центрів МВС зі всієї України долучилися до святкування Всеукраїнського дня добрих справ — #ЩедрийВівторок.

Наша країна приєдналася до глобального руху #GivingTuesday у 2018 році і стала 154-ю країною-учасницею глобальної благодійної спільноти. Ідея святкувати #GivingTuesday у вівторок, після Дня подяки, з’явилася у 2012 році. Щороку у цей день мільйони людей, сотні бізнес-корпорацій, тисячі некомерційних організацій стають частиною благодійного руху і розповідають про це в соціальних мережах із закликом робити добро.

#GivingTuesday отримав в Україні назву #ЩедрийВівторок і 1 грудня 2020 року Україна втретє святкує цей день.

#ЩедрийВівторок об’єднав країну навколо добрих справ. Адже головна мета цього — зробити благодійність і волонтерство популярними, модними і природними явищами.

Кожен акт доброчинності значущий, а кожен учасник важливий, особливо коли ми діємо разом.

У цьому впевнені і працівники сервісних центрів МВС, які долучились до події в різних куточках країни. Підтримку отримали вихованці дитячих будинків, хворі малюки, літні люди, воїни АТО, тварини, а донори здали свою кров для порятунку життів. Також цьогоріч наші колеги подбали про засоби індивідуального захисту для закладів і людей, якими опікуються – маски, спеціальні костюми, рукавички, захисні окуляри, антисептики та засоби гігієни.

Територіальні сервісні центри Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Київській області також активно долучились до відзначення Всеукраїнського дня добрих справ ! #ЩедрийВікторок об’єднав нас у бажанні допомогти, підтримати і бути корисними тим, хто найбільше цього потребує! Цей день нам вкотре засвідчує, що ми – нація щирих, сердечних людей, що творити добро може кожен. Адже так легко поділитися своїм часом, талантами, знаннями, ідеями, можливо, речами і навіть фінансово, вмінням розповідати про нужденних, про їхні потреби і мрії.

У #ЩедрийВікторок працівники сервісних центрів Київщини вкотре подбали про корисні речі для вихованців Броварcького міського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, яким опікуються ось вже майже два роки. Тут отримують медичну, психологічну, соціальну, а від наших колег — благодійну допомогу майже 700 діток. Ми щиро віримо, що разом ми зробимо майбутнє цієї дітвори щасливим.

Добрі справи надихають!

Приєднуйтесь до благодійного руху і ви! Будьте амбасадорами добра!

Якщо ви хочете долучитися до добрих справ у #ЩедрийВівторок, перейдіть за посиланням.

Більше про #ЩедрийВівторок:
www.givingtuesday.org.ua
facebook.com/GivingTuesdayUA
https://www.instagram.com/giving_tuesday_ua/

Коментарі