Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Інформацію про види діяльності згідно з КВЕД можна переглянути на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції України

Головне управління ДПС у Київській області інформує, що Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР) – це єдина державна інформаційна система, яка забезпечує збирання, накопичення, обробку, захист, облік та надання інформації про юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадські формування, що не мають статусу юридичної особи.

В ЄДР містяться відкриті і загальнодоступні відомості (крім реєстраційних номерів облікових карток платників податків та паспортних даних), а у випадках, встановлених Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» від 15.05.2003 №755-IV, за надання відомостей з ЄДР стягується плата (част.1 ст. 11 Закону № 755).

Відомості, що містяться в ЄДР, надаються у вигляді безоплатного доступу через портал електронних сервісів до відомостей з ЄДР, які актуальні на момент запиту, до прикладу, – про види діяльності згідно КВЕД.

Розпорядником ЄДР є Міністерство юстиції України, на офіційному вебсайті якого за адресою (https://usr.minjust.gov.ua/content/free-search) здійснюється безкоштовний пошук відомостей у ЄДР (по фізичній особі – підприємцю, юридичній особі, відокремленому підрозділу юридичної особи) та перегляд інформації про види діяльності (КВЕД) платника податків.

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Київській області у мережі Facebook за посиланням www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Підписуйтеся на telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі