Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Про роботу Центрів обслуговування платників на територіях, віднесених до червоного рівня епідемічних показників

Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що з метою забезпечення належного виконання вимог п.3 постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненого коронавірусом SARS-CoV-2», у зв’язку з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 06.11.2020 про встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID – 19 у містах Васильків, Обухів, Переяслав, Фастів та у Баришівському, Кагарлицькому, Миронівському, Обухівському районах, роботу Центрів обслуговування платників (далі – ЦОП) Васильківської, Обухівської, Переяславської, Фастівської, Баришівської, Кагарлицької, Миронівської ДПІ призупинено.

Наразі надання адміністративних послуг зазначеними ЦОП здійснюється виключно в онлайн-режимі. В окремих випадках послуги надаються за попереднім записом.

Графік роботи всіх ЦОП Київщини:

Понеділок – четвер з 8:00 до 17:00
П’ятниця з 8:00 до 15:45 год.
Обідня перерва з 12:00 до 12:45 год.

Надання адміністративних послуг у ЦОП здійснюється за таким графіком:

З 10:00 хв. до 17:00 (у п’ятницю до 15:45).
Субота, неділя – вихідний.

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Київській області у мережі Facebook за посиланням www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Підписуйтеся на telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі