Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документу державного планування Плану зонування території (зонінг) міста Обухів Київської області

Виконавчий комітет Обухівської міської ради Київської області повідомляє, що згідно з рішенням №1458-61-VII від 27лютого 2020 року «Про надання дозволу на розроблення плану зонування території (зонінгу) міста Обухів Київської області» триває розробка детального плану території, які на вимогу Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» потребують виконання стратегічної екологічної оцінки (СЕО).

Закон України «Про стратегічну екологічну оцінку» передбачає залучення громадськості до процесу СЕО, починаючи з процесу визначення обсягу виконання СЕО та врахування побажань та зауважень.

Ознайомитись із Заявою про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування Плану зонування території (зонінгу) міста Обухів Київської області можна в приміщенні Виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області за адресою: вул. Київська, 10, м. Обухів, Київська обл., 08700 та на офіційному сайті Обухівської міської ради в мережі Інтернет за посиланням: https://obcity.gov.ua/category/ogoloshennya/.

Зауваження та пропозиції щодо визначення обсягу СЕО приймаються у письмовому вигляді та на електронну пошту vykonkom@obciry.gov.ua протягом 15 календарних днів з моменту оприлюднення Заяви про визначення обсягу СЕО. Строк подання зауважень і пропозицій: з 08.10.2020 року протягом 15 днів (включно до 23.10.2020 р.).

Орган відповідальний за прийняття та розгляд побажань та зауважень –Виконавчий комітет Обухівської міської ради.

Відповідальна особа – Обухівський міський голова О.М. Левченко.

ЗАЯВА ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ПРОЄКТУ ДОКУМЕНТУ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ПЛАНУ ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ (ЗОНІНГУ) МІСТА ОБУХІВ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (ЗАВАНТАЖИТИ)

Коментарі