Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

УНІВЕРСИТЕТ ТРЕТЬОГО ВІКУ В ОБУХОВІ ВТРЕТЄ ВІДКРИВ СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

Вже третій рік поспіль двері Університету третього віку відкриті для тих, хто, маючи за плечима прожиті роки, багаж знань, життєвий досвід, прагне в своєму житті чогось нового і цікавого.

Саме 10 вересня ми дали початок третьому навчальному сезону в цій установі.
Декілька років тому, до міського голови звернулася ініціативна група з цікавою пропозицією створити місце зустрічей для навчання та спілкування людей, які хочуть залишатися цікавими і для себе, і для оточуючих. Так народився Університет третього віку, яким ми зараз пишаємося.

В цьому навчальному році кількість факультетів планується збільшити до 18. В минулому їх було 13, які відвідувало 119 студентів. Вони із задоволенням опановували навики комп’ютерної грамоти, аграрної справи, краєзнавство, вчили англійську мову, займалися малюванням, ремеслами та відвідували уроки танців, йоги і хор.

Коли бачиш в очах відвідувачів вогник цікавості, відчуваєш їхню позитивну енергетику, розумієш, що ми разом зробили хорошу справу, і дуже потрібну.

А тому підтримуємо цю ініціативу і матеріально: у студентів є свої приміщення для занять, комп’ютерний клас, бібліотека та інші необхідні заохочення.

Є приємним той факт, що кількість бажаючих збільшується, а це означає, що є куди рухатися вперед.

Отож, з радістю вітаємо студентів та викладачів з новим навчальним роком. Зичимо кожному міцного здоров’я, творчої енергії, вміння у кожному дні бачити цікаве, ділитися хорошим з ближнім та з натхненням опановувати щось нове.
Успіхів у всіх ваших починаннях!

Коментарі