Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Запобігання поширення інфекції вірусу імунодефіциту людини

01.09.2020 з метою виявлення та запобігання поширення інфекції вірусу імунодефіциту людини серед суб’єктів пробації керівницею проекту «Заради життя» благодійної організації «100 відсотків життя. Київський регіон» Інною Негодою та консультантом із соціальних питань Андрієм Федоренком в приміщенні Обухівського районного відділу філії Центру пробації у м.Києві та Київській області проведено швидке тестування на ВІЛ/СНІД.

Завдяки даному заходу всі охочі клієнти пробації, за власним бажанням, змогли пройти тестування на ВІЛ/СНІД та за декілька хвилин потому дізнатися про результат тесту.

Відразу після проходження тестування клієнтам була надана консультація про шляхи передачі ВІЛ/СНІД та методи профілактики інфікування.

Також, досягнуто домовленості про продовження співпраці благодійної організації «100 відсотків життя. Київський регіон» та Обухівського районного відділу філії Центру пробації у м.Києві та Київській у рамках профілактики поширення захворюваності на ВІЛ/СНІД серед клієнтів пробації.

Коментарі