Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Через підгорання їжі на газовій плиті ледь не виникала пожежа у квартирі

1 вересня о 01:05 на спецлінію “101” надійшло повідомлення про задимлення у квартирі житлового багатоквартирного будинку у м. Українка, на проспекті Дніпровському, 23. На місце виклику було направлено чергове відділення бійців 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Українка.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що задимлення виникло у квартирі. Власники забули вимкнути комфорку. Лише завдяки пильності мешканців і оперативності працівників ДСНС вдалося запобігти серйозній пожежі.

Варто зазначити, що останнім часом почастішали випадки такого характеру, так на минулому тижні було госпіталізовано мешканку міста Обухові, у якої аналогічно виникло підгорання їжі, і прибувши на місце виклику рятувальники викликали медиків.

Зважаючи на часті подібні випадки підгорання їжі рятувальники закликають мешканців бути обережними у побуті і дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки. Адже залишена на газовій плиті страва здатна призвести до загибелі господарів, пожежі чи навіть вибуху у помешканні.

Обухівський РС ГУ ДСНС

Коментарі