Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Центри зайнятості відновлюють особистий прийом громадян

Служба зайнятості повертається до звичного режиму роботи – центри зайнятості відновлюють особистий прийом громадян і готові до надання комплексу послуг зі сприяння у працевлаштуванні не тільки онлайн, а й безпосередньо у центрах зайнятості.

Це стосується всіх центрів зайнятості та філій, розміщених у «зеленій» зоні рівня епідемічної небезпеки. Продовжують працювати з частковими обмеженнями центри зайнятості в районах, де визначено «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» рівень небезпеки. Такі окремі території станом на 05 серпня мають Вінницька, Волинська, Житомирська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська та Чернівецька області.

Нагадуємо, що обслуговування здійснюється з дотриманням усіх карантинних правил, тож просимо шукачів роботи та роботодавців не забувати про засоби індивідуального захисту.

Також звертаємо увагу зареєстрованих безробітних, що вони повинні взяти з собою на запланований особистий прийом до кар’єрного радника оригінали документів (трудову книжку, паспорт, довідку про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків та документ про освіту).

Коментарі