Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

УВАГА! Нагадуємо про дотримання протиепідемічних заходів!

Шановні підприємці та мешканці міста! Нагадаємо Вам щодо важливості дотримання протиепідемічних заходів незважаючи на поліпшення чи погіршення протиепідемічної ситуації на території Обухівської громади.

Фізичне дистанціювання передбачає дотримання безпечної дистанції із оточуючими. Всесвітньою організацією охорони здоров’я рекомендовано перебувати від оточуючих на відстані не менше метра. Це правило має дотримуватися кожен незалежно від наявності чи відсутності ознак захворювання або контактів з хворими на COVID-19.

Крім того, суб’єкти господарської діяльності на об’єктах торгівлі та в закладах громадського харчування повинні забезпечити вхідний санітарний контроль, а саме: не допускати до торгових залів більш ніж однієї людини на 10 квадратних метрів і осіб без засобів індивідуального захисту (маски); контролювати та забезпечити в закладах торгівлі відстань щонайменше метр між відвідувачами в черзі до кас і терміналів самообслуговування; забезпечити на об’єктах господарської діяльності вільний доступ до антисептиків.

Закликаємо всіх бути обачними і відповідальними, додержуватись карантинних обмежень та правил особистої гігієни. Бережіть себе та будьте здорові!

Управління економіки
виконавчого комітету Обухівської міської ради

Коментарі