Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Шановні мешканці Обухівської громади!!!

01 березня  2020 року на території Обухівської міської об’єднаної територіальної громади стартував проект «Громадський бюджет». Мешканцями громади було подано 5 проєктів.

03 липня 2020 року відбулося засідання робочої групи з питань розробки основних положень та принципів громадського бюджету на території Обухівської міської об’єднаної територіальної громади, на якому розглянуто та відібрано проєкти, які будуть допущені до голосування.

На засіданні робочої групи були присутні всі автори ідей- проектів.

Кожен проект був проаналізований, обговорений членами робочої групи і прийняті відповідні рішення.

До голосування допущені 3 проєкта: «Пароконвектомати для дошкільних навчальних закладів», «Реабілітаційний центр стерилізації та порятунку безпритульних тварин у м. Обухів», «Сортуй відходи: від чистої школи до прекрасної громади та квітучої країни».

Один проєкт «Не пали – компостуй» – направлений автору на доопрацювання до 17.07.2020року.

Офіційне голосування розпочнеться з 01 вересня по 15 вересня 2020 року. Проголосувати за проєкт можна в паперовому вигляді за адресою: Київська область, м. Обухів, вул. Малишка, 6, управління економіки (при собі мати паспорт громадянина України), або в електронному вигляді в рубриці «Громадський бюджет» (http://obcity.gov.ua/ekonomika-mista/gromadskiy-byudzhet/) на офіційному сайті міста Обухова – http://obсity.gov.ua/

Зведену інформацію щодо поданих проектів по Громадському бюджету, які були розглянуті і запропоновані до голосування робочою групою, можна буде переглянути на офіційному сайті Обухівської міської ради http://obcity.gov.ua/ekonomika-mista/gromadskiy-byudzhet/.

Консультації щодо голосування проектів по Громадському бюджету можна буде отримати в управлінні економіки виконавчого комітету Обухівської міської ради (тел. 045 72 5-02-22).

 

Управління економіки виконавчого комітету

Обухівської міської ради     

Коментарі