Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Виконавчий комітет Обухівської міської ради оголошує конкурс з благоустрою території Обухівської міської ради

Організатор: виконавчий комітет Обухівської міської ради 08700 вул. Київська , 10 /Підстава для проведення конкурсу: рішення виконавчого комітету Обухівської міської ради № 270 від 03.05.2019 «Про оголошення конкурсу з благоустрою території Обухівської міської ради»

Час проведення конкурсу з 23 травня по 15 серпня 2020 року.

Учасники конкурсу та номінації

У конкурсі мають право брати участь мешканці, об’єднані спільними інтересами, що проживають в одному будинку чи в одному дворі багатоповерхових житлових будинків, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів, а також приватних домоволодінь усіх форм власності, розташованих на території міста Обухів.

Конкурс проводиться за такими номінаціями:

«Найкраще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку»

– в якому мають право брати участь мешканці житлових багатоквартирних будинків колективної форми власності, що доглядають за своїм будинком, а також регулярно упорядковують територію;

«Найкращий багатоповерховий будинок»

– в якому мають право брати участь мешканці житлових багатоквартирних (в яких не створено ОСББ), що виконують роботи понад оплачених послуг з утримання будинку та прибудинкової території та за власний рахунок упорядковують прибудинкову територію та елементи благоустрою на ній;

«Найкращий приватний будинок»

– мають право брати участь мешканці приватних домоволодінь, будинки яких мають естетичний вигляд та упорядковану територію.

«Найкращий упорядкований квітник, розташований на прибудинковій території»

мають право брати участь мешканці житлових багатоквартирних будинків.

«Найкращий оздоблений балкон багатоповерхового будинку»

мають право брати участь мешканці житлових багатоквартирних будинків.

Умови конкурсу

Висувати претендентів на участь у конкурсі (будинки, які відповідають умовам конкурсу) має право кожен мешканець міста Обухів, сіл Ленди та Таценки, а також будинкові, квартальні, вуличні комітети, ОСББ, громадські організації та інші об’єднання громадян.

Заявки на участь у конкурсі подаються на ім’я Обухівського міського голови до 30 червня 2020 року включно за адресою 08700 , м. Обухів , вул. Київська,10.

Заявка подається в письмовій формі довільного змісту із зазначенням:
– юридичної адреси об’єкта, що висувається на участь у конкурсі;
– прізвища, ім’я, по батькові подавача заявки;
– назви номінації;
– контактних телефонів.

Обовязково додаються фотоілюстрації 2020 року на будь-якому носії (фотопапері, в цифровому форматі на СD-дисках, флеш-картах тощо), що засвідчують високий рівень естетичного вигляду будинку та території навколо нього. Для номінації «Найкращий багатоповерховий будинок» додатково довідку від управляючої компанії про те, що жителі даного будинку виконують роботи понад оплачених послуг з утримання будинку та прибудинкової території та за власний рахунок упорядковують прибудинкову територію та елементи благоустрою на ній;.

За потреби – іншу необхідну інформацію.

Строки проведення Конкурсу – з 23 травня по 15 серпня 2020 року.

Обстеження упорядкування квітників та оздоблення балконів комісією відбувається в періоди:
– з 23 травня по 15 червня 2020 року;
– з 16 червня по 15 липня 2020 року;
– з 16 липня по 15 серпня 2020 року;

Результати конкурсу оголошуються під час святкування «Дня міста».

Переможці в номінаціях нагороджуються почесними дипломами, пам’ятними табличками, а також Грошова винагорода:

в номінації «Найкращий приватний будинок»:За перше місце – 3 000 грн.;За друге місце – 2 500 грн.; За третє місце – 2 000 грн.

в номінації «Найкращий упорядкований квітник, розташований на прибудинковій території» За перше місце – 1700 грн.,за друге місце – 1400 грн.,за третє місце – 1000 грн.,

«Найкращий оздоблений балкон багатоповерхового будинку»:За перше місце – 1 500 грн.; За друге місце – 1 100 грн.;За третє місце – 800 грн.

в номінації «Найкращий багатоповерховий будинок» та «Найкраще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» нагороджуються грошовою премією, або подарунками в межах, визначених даною номінацією: за 1 місце – 14 000 грн;за 2 місце – 10 000 грн; за 3 місце – 7 000грн.

Додаткову інформацію щодо конкурсу можна одержати у відділі ЖКГ та транспорту виконавчого комітету тел. 53481, електронна адреса: gkg_obuchivmeria@ukr.net

Коментарі