Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

СЬОГОДНІ ЗАВЕРШУЄТЬСЯ 2019-2020 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

Шановні працівники управління освіти, вчителі, учні та батьки!

Дозвольте привітати усіх із завершенням 2019-2020 навчального року!

Останні два з половиною місяця були досить складними для усіх нас. Карантинний режим змусив жити за новими правилами та звикати до нових умов роботи.

Освітянський процес не став виключенням. Навчання з використанням дистанційних технологій в умовах ізоляції стало справжнім викликом для усіх: освітян, дітей, батьків.

Необхідність навчатися в онлайн режимі перелаштувала усіх, хто так чи інакше брав участь в навчальному процесі. І у вас це вийшло добре.

Хочу подякувати працівникам управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради, директорам та вчителям усіх міських ліцеїв за те, що зуміли адаптувати навчальний процес до нових умов та запустити його в новому форматі.

Дякую учням за витримку та вміння самоорганізуватися у набутті знань. Більшість з вас активно включилися в навчання та поставилися до нього сумлінно і відповідально.

Велика подяка батькам, які в досить складний період карантинних обмежень, навчалися разом з дітьми, стали для них великою підтримкою. Особлива роль в цьому дісталася і бабусям та дідусям, котрі також допомагали опановувати нові знання і вміння.

Складна ситуація з карантином зробила нас сильнішими, мудрішими та відповідальнішими. Ми віримо, що найближчим часом вона вирішиться, ми вийдемо з обмежувального режиму та знову налаштуємо своє життя на звичайний лад.

Зичу усім міцного здоров’я, сил та натхнення, хорошого літнього відпочинку, успіхів у всіх справах та благополуччя!

З повагою, Обухівський міський голова Олександр Левченко

Коментарі