Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Київщина: сплата ресурсних платежів забезпечила надходження на суму 79,4 млн грн

У січні-квітні 2020 року від платників податків Київської області до бюджету надійшло 79,4 млн грн ресурсних платежів, що на 1,8 млн грн більше за показник відповідного періоду минулого року.

Найбільші суми забезпечили підприємства-користувачі, чия діяльність зосереджена на територіях Вишгородського управління – 16,7млн грн, Броварського – 4,9 млн грн та Ірпінського – 13,6 млн грн.

У розрізі ресурсних платежів за спеціальне використання лісових ресурсів сплачено майже 35 млн грн. Надходження по рентній платі за спеціальне використання води склали 26,2 млн грн, що на 17% або 3,8 млн грн більше, аніж було забезпечено в аналогічному періоді 2019 року. За користуванні надрами до бюджету суб’єкти господарювання спрямували 17,6 млн грн, збільшивши показник на 12%, що дорівнює 1,9 млн грн додаткових коштів.

Рентна плата за користування радіочастотами ресурсом України за січень – квітень 2020 року склала 0,6 млн грн із темпом приросту у 82% або 0,3 млн грн додаткових для бюджету коштів.

Нагадаємо, загалом базовим податковим (звітним) періодом для рентної плати встановлено календарний квартал. Втім, для рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин за видобування нафти, конденсату, природного газу, у тому числі газу, розчиненого у нафті (нафтового (попутного) газу), етану, пропану, бутану, рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України та рентної плати за транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами, транзитне транспортування трубопроводами аміаку територією України, – календарний місяць.

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі