Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Податківці Київщини зменшили кількість перевірок бізнеса у січні-квітні

За чотири місяці поточного року податківці Київської області провели на 107документальних перевірокменше, аніж торік у відповідному періоді. Так, підрозділи аудитупровели121 документальну перевірку,в тому числі 54 планові та 67 позапланових.

За їхніми результатами бізнесу донараховано узгоджених податкових зобов’язань в сумі 98,2 млн. гривень, з яких 22,7млн грн вже надійшло до бюджету. Крім того, в ході документальних перевірок зменшено неправомірно задекларовані підприємствами збитки на суму 1,2 млрд. грн.,що дозволить у майбутніх періодах упередити несплату зазначеного податку до бюджету на 217,7 млн. грн. Також, зменшено суму від’ємного значення різниці між податковими зобов’язаннями та податковим кредитом з ПДВ в розмірі 7,7 млн. гривень.

За січень-квітень 2020 року проведено 572 фактичні перевірки платників податків, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, за результатами яких до порушників податкового законодавства застосовані штрафні санкцій на загальну суму 6,2 млн. грн., з яких 2,4 млн. грн. сплачено до бюджету.

Усі новації у податковому законодавстві та основні вимоги застосування норм Податкового кодексу України доступні також на нашій офіційній сторінці у Facebook https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast/

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі