Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ДОРОГІ ЛІКАРІ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ!

Вітаю вас з професійним святом!

19 травня в усьому світі відзначається Всесвітній день сімейного лікаря. У цей день ми віддаємо данину поваги вашій нелегкій праці та великій ролі у житті кожного з нас.

Лікарі сімейної медицини належать до первинної ланки медичної допомоги. Це фахівці високої кваліфікації, які пройшли спеціальну багатопрофільну підготовку.

У нашому місті більше двох років створене Комунальне некомерційне підприємство Обухівської міської ради «Обухівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», до складу якого входять п’ять амбулаторій загальної практики сімейної медицини. Ми пишаємося працею наших сімейних лікарів.

Усі заклади цього підприємства працюють на належному рівні та забезпечені усім необхідним, тому що ми вкладаємо чимало коштів з місцевого бюджету у розвиток медицини нашої громади, розуміючи, що здоров’я є найважливішою складовою життя кожної людини.

Важко переоцінити важливість такої необхідної професії, як сімейний лікар. Адже протягом усього життя ми знаходимося під пильною увагою лікарів та оточені їх турботою про наше здоров’я.

З особливою теплотою хочеться привітати увесь великий колектив сімейних лікарів первинної ланки медицини нашого міста на чолі з директором Фетисенко Оксаною Олегівною та щиро побажати міцного здоров’я, сімейного благополуччя, миру, тепла і затишку у ваших оселях, поваги і порозуміння від пацієнтів.

Успіхів вам у вашій такій почесній та необхідній справі. Зі святом!

Особливі вітання від колективу міської ради та від себе особисто висловлюю сімейному лікарю, завідувачу Обухівської амбулаторії ЗПСМ №3 Леванді Володимиру Олександровичу, який нещодавно відзначив свій 70-літній ювілей.

Зичу ювіляру довгих плідних років життя, натхнення та сил, злагоди і благополуччя. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та відданість своїй почесній справі з нагоди ювілею та до Дня сімейного лікаря Володимир Олександрович нагороджений Почесною грамотою Обухівської міської ради. Щиро дякуємо Вам за велику справу – лікування людей, що є високим покликанням, таким необхідним для кожного з нас.

З повагою Обухівський міський голова
Олександр Левченко

Коментарі