Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Протягом січня-березня на Київщині удвічі зменшилася кількість документальних перевірок

Протягом січня-березня 2020 року управлінням проведено 94 документальні перевірки, що на 91 перевірку менше, ніж за січень-березень 2019 року, в тому числі 41 планова та 53 позапланова перевірка.

За результатами проведених документальних перевірок донараховано узгоджених податкових зобов’язань в сумі 203,6 млн. гривень. Із донарахованих сум до бюджету надійшло 15,1 млн. гривень. Крім того, в ході документальних перевірок зменшено неправомірно задекларовані підприємствами збитки на суму 1,2 млрд. грн., що дозволить у майбутніх періодах упередити несплату зазначеного податку до бюджету на 217,7 млн. грн. Також зменшено суму від’ємного значення різниці між податковими зобов’язаннями та податковим кредитом з ПДВ в розмірі 7,7 млн. гривень.

Крім того, за січень-березень 2020 року проведено 405 фактичних перевірок платників податків, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, за результатами яких до порушників податкового законодавства застосовані штрафні санкцій на загальну суму 5,5 млн. грн., з яких 2,1 млн. грн. сплачено до бюджету.

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі