Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Платники Київщини сплатили 113,5 млн грн акцизного податку

За перший квартал поточного року з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів надійшло 113,5 млн грн. Цей показник на 24% або 22 млн грн перевищує суму минулорічних надходжень до місцевих бюджетів.

На території Київської області – 12273 діючих ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, в тому числі: алкогольними напоями – 6845 тютюновими виробами – 5428 ліцензія.

За березень 2020 року видано 1112 ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі (алкогольними напоями – 604, тютюновими виробами – 508), призупинено – 126 ліцензій (алкогольними напоями – 80, тютюновими виробами –46), анульовано – 98 ліцензій (алкогольними напоями – 61, тютюновими виробами – 37).

Інформація про діючі ліцензії знаходиться у відкритому доступі та постійно оновлюється на вебпорталі ДПС за посиланням: https://tax.gov.ua/dovidniki–reestri–perelik/reestri/.

Нагадуємо, Державна податкова служба розпочала публікацію інформаційних листів.

Зокрема, завантажити лист щодо обігу підакцизних товарів можна за посиланням https://tax.gov.ua/podatki-ta-zbori/informatsiyni-listi/414205.html

Усі інформаційні листи – https://tax.gov.ua/podatki-ta-zbori/informatsiyni-listi/

Всі новації у податковому законодавстві та основні вимоги застосування норм Податкового кодексу України доступні також на нашій офіційній сторінці у Facebook https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast/

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі