Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Публічне представлення Відділу культури, національностей та релігій виконавчого комітету Обухівської міської ради звітів про виконання бюджетних програм за 2019 рік

13 березня 2020 року в приміщенні Відділу культури, національностей та релігій виконавчого комітету Обухівської міської ради за адресою м. Обухів, вул. Малишка,6 кімната 26 на виконання ст.28 Бюджетного кодексу України відбулося публічне представлення звітів про виконання бюджетних програм за 2020 рік.

На розгляді звітів були присутні представники виконавчого комітету Обухівської міської ради, управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради, управління соціального захисту населення виконавчого комітету Обухівської міської ради, активні члени міста.

Начальник відділу, Тетяна Іванівна Богданович та головний бухгалтер Наталія Василівна Мущинська надали присутнім розгорнуту інформацію про показники, що характеризують бюджетні програми відділу культури, національностей та релігій виконавчого комітету Обухівської міської ради та їх виконання.

Учасники зібрання у форматі «запитання – відповідь» отримали вичерпну інформацію на всі поставлені питання.

Коментарі