Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Про заходи щодо реалізації “Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017-2020 роки”

На території Обухівської міської ради за IV квартал 2019 року була проведена низка заходів щодо реалізації “Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017-2020 роки”.

У рамках проведення інформаційно-роз’яснювальних кампаній на теми: “НАТО-Україна. Безпека. Захист. Стабільність” у освітніх закладах міста було організовано й проведено тематичні виставки матеріалів, бліц-опитування, години спілкування, інтернет-перегляди, інформаційні п’ятихвилинки, тематичні уроки, виховні години, диспути, інформаційні “веселі перерви” “Країни ЄС – налагодження європейських стосунків”, бліц-опитування, ігри “В Європу — через знання законів”, інформаційно-розважальний калейдоскоп «Що ти знаєш про Європу?, година цікавих повідомлень «Так відпочивають у Європі», бесіда спілкування «Україна – це Європа», перегляд відеоматеріалу «Країнами Європи», вікторини «Європейський вибір. Проблеми та перспективи європейської інтеграції України».

У бібліотечних закладах міста була проведені різноманітні заходи з питань державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції України: година спілкування та експрес-обговорення “Україна — європейська держава» – надання консультацій старшим школярам та молоді основ державної політики у сфері євроінтеграції, було оформлено тематичну викладку матеріалів та радіогазету «Євроатлантична інтеграція: єдиний перспективний шлях розвитку України» – обговорення можливостей та методів, передбачених ЄС для третіх країн, інформаційна бесіда: “1 листопада — день народження ЄС. Історія створення та розвитку”, зустріч-обговорення “Країни ЄС — співпраця та обмін досвідом”, інтернет-перегляди “Різномаїття культурно-мистецького простору країн ЄС”, цикл інформаційних годин “Незнання закону не звільняє від відповідальності”.

У період з вересень по грудень 2019 року на території міста Обухів й за межами України відбулися зустрічі – перемовини з метою налагодження партнерських ділових стосунків з представниками інших європейських країн:

16 вересня 2019 року відбулася зустріч – перемовини за участю представників Обухівської міської ради з представниками місцевого самоврядування міста Бенджін (Польща) з метою підписання листа про наміри щодо співпраці між містами Обухів та Бенджін;

18 вересня 2019 року відбулося засідання за круглим столом та робоча зустріч представників Обухівської міської влади у м. Грозуплє (Словенія) за присутності представників засобів масової інформації – налагодження дружніх стосунків, про що свідчить підписаний акт щодо співпраці між Обухівською міською радою та муніципалітетом м.Грозуплє (зустріч відбулася у м.Грозуплє ,Словенія);

08 жовтня 2019 року відбулося засідання за круглим столом та дружня зустріч представників Обухівської міської влади та представників муніципалітету м.Хашурі (Грузія), під час якої був підписаний договір про співпрацю, зустріч відбулася у м.Хашурі (Грузія);

25 листопада 2019 року – дружній візит за участю представників Обухівської міської ради до м.Нешер щодо налагодження партнерських відносин між містом Обухів та містом Нешер (Ізраїль), зустріч відбулась у м.Нешер (Ізраїль);

з 11.12 по 14.12.2019 відбувся тренінг “SMALL MEDIA in Ukraine” за участю представників малих медіа з Німеччини та України (м.Київ ) та конференція “SMALL MEDIA in Ukraine” у місті Обухів у адміністративній будівлі Обухівської міської ради, вул.Київська,10.

Коментарі