Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

День кар’єри на ТОВ «ОМАКС Інтернешнл»

12 грудня 2019 року за ініціативою Обухівського міськрайонної філії Київського ОЦЗ був проведений День кар’єри на ТОВ «ОМАКС Інтернешнл».

В заході прийняли участь представники Обухівської МРФ КОЦЗ та 14 шукачів роботи.
Презентацію підприємства, яке спеціалізується на виробництві панчішно-шкарпетних виробів, провели технолог Антоніна Забарна та менеджер з персоналу Світлана Гуменюк.

«Компанія ТОВ “ОМАКС Інтернешнл”, що володіє торговою маркою “Інтуіція”, веде свій бізнес в широкому професійному форматі і динамічно розвивається, тому потреба в кваліфікованих кадрах постійно зростає», – зазначає Світлана Гуменюк. Вона розповіла про умови праці, режим роботи, заробітну плату на підприємстві. Наголосила, що на сьогодні є потреба у в’язальницях та майстрах з ремонту устаткування, причому є можливість навчання на підприємстві.

Антоніна Забарна ознайомила присутніх з технологічним процесом виробництва панчішних виробів та провела екскурсію по підприємству . Розповіла, що кожен сезон компанія створює нові колекції панчішних та шкарпеткових виробів. Текстура відповідає модним тенденціям, моделі тільки трендових кольорів нового сезону.

День кар’єри на ТОВ «ОМАКС Інтернешнл» був цікавим, змістовним, відвідувачі залишились задоволені. Маємо надію, що буде і результативним та дружній колектив підприємства поповниться сьогоднішніми шукачами роботи.

Коментарі